Groepsindeling seizoen 2021-2022 - periode 1
Frans Op de BeekErwin VinkRick Lemson
Kees van 't LandPeter GoedegebuurJ. vd Velden
Toelichting op de groepsindeling
Vorig jaar september hadden we 29 leden. In de afgelopen coronaperiode hebben 4 mensen te kennen gegeven (weer) lid te willen worden van onze vereniging (waaronder Peter Goedegebuur). Dat betekent dat we op dit moment 33 leden hebben.
Volgens het huidige cometitiereglement zou dat betekenen dat we in 4 groepen (8-8-8-9) zouden moeten spelen. Vanwege het gegeven dat er in de komende periode nog veel onzeker is en er drie nieuwe leden zijn, heb ik besloten om voorlopig in drie groepen van 11 te gaan spelen.
Voor de indeling ben ik uitgegaan van de groepsindeling van vorig jaar. Ik heb de groepsleden in n lijst geplaatst, de nieuwe leden onderaan toegevoegd (m.u.v. Peter Goedegebuur, hij is op plek 22 geplaatst) en de lijst in drien geknipt.