Groepsindeling seizoen 2022-2023 - periode 3
Groep 1Groep 2Groep 3
Walter van Dijk Gert van Driel Mike Ista
Johan Monster Cees vd Berg Hans Brussaard
Rob Bedeaux Ronald Möhrke Meinard Schrijer
Ron van Leeuwen Frans Aardoom Erwin Vink
Frans Op de BeekTobie Doolaard Joos van Es
Dirk van Vuuren Martin van BokkemTeunis vd Werf
Mark Hopman Kees van 't Land Henk Bijvoet
Piet Bervoets Marius vd Griend Kees de Graaf
Bas van Dijk Sem Peters Ernst Laban
Pleun Notenboom Peter van Es Ida Vink
Marjolein OsingaNico van Vliet Joost Hartog
Johan de Moor Peter GoedegebuurErik vd Kerkhof
Arie Lodder Jan van der Velden
Jarno vd Naald
Johan van der Meer
Nique Bravenboer
Toelichting op de groepsindeling

Komend seizoen doen Arie Lodder, Meinard Schrijer en Johan vd Meer weer mee aan de competitie. Ze starten in de groep waar ze geëindigd waren toen ze noodgedwongen moesten stoppen. Ook oud-lid Peter Goedegebuur wordt dit jaar weer lid. Hij wordt weer ingedeeld in groep 2.
Judith vd Berg heeft haar lidmaatschap opgezegd en Nique Bravenboer wil komend seizoen lid worden. Dat betekent dat er 41 deelnemers aan de competitie zijn.
Volgens het competitiereglement zouden dat 4 groepen worden(10-10-10-11). Maar in de huidige groep 3 zijn een paar deelnemers die, gezien hun opkomst afgelopen seizoen, misschien niet zo vaak zullen kunnen komen. Daarom stel ik voor 12-13-16 aan te houden (zie ook art.6.7 van het competitiereglement).
Mocht nu na periode 1 blijken dat de (veronderstelde) geringe opkomst meevalt, dan kunnen we, voor het begin van periode 2, wat meer evenwicht in de groepen brengen door extra promoties.
Groep 1 bestaat nu uit 11 personen, er is dus één extra promotie nodig. Dat wordt, gezien de eindstand van groep 2, Johan de Moor.
In groep 2 is geen extra promotie nodig om tot het aantal van 13 te komen. (De 12 van vorig seizoen na promotie/degradatie - Johan de Moor + Arie Lodder + Peter Goedegebuur).